Herqua Sports

Herqua sports is één van de grootste sportwinkels van Noord-Nederland.  Al meer dan 30 jaar zijn zij een toonaangevende sportzaak in Hoogeveen. In 30 jaar gebeurd er veel en daarom gaat Herqua mee met de tijd.

Lees meer

Veerkracht

Voor Veerkracht heb ik de gehele huisstijl ontworpen. Dit heb ik daarna doorgevoerd in huisstijlmiddelen en promotiemiddelen. O.a. de website, de visitekaartjes, afsprakenkaartjes en flyers zijn op korte termijn ontworpen en geleverd.

Lees meer

Karibu Snow

Karibu skibrillen en snowboardbrillen zijn ontworpen voor diegene die snel en eenvoudig zijn lens wil veranderen. Met deze boodschap ben ik begonnen aan de website. Op de website tonen we de producten en hun eigenschappen.

Lees meer

Mind your feet

Mind your feet is een pedicure praktijk in Steenwijk en Giethoorn. Hiervoor heb ik de huisstijl ontwikkeld. In de huisstijl is gekozen voor zachte, maar opvallende kleuren en vormen. De huisstijl is vertaald naar verschillende middelen, zoals visitekaartjes en flyers.

Lees meer

Rosenboom Repair

Voor Rosenboom Repair ontwikkelde ik een nieuwe website. Het gevoel van de winkel is één op één overgenomen in de website. Zo is bijvoorbeeld het donkere rechthoekige blad van de toonbank de inspiratie geweest voor het tegel ontwerp en is de kleur van de vloer terug te vinden in de achtergronden van de tekstkaders.

Lees meer

Bennen Modeschoenen

Na de verbouwing van Bennen Modeschoenen is er een website ontwikkeld die past bij de nieuwe winkel. Door de website voornamelijk wit te houden laten we de foto’s hun werk doen. Hierdoor springen de kleuren in de foto’s er uit!

Lees meer

Impulso Chocolate

Impulso chocolate is een initiatief van Pastry by Jan Schuil. Als patiseur is Jan Schuil altijd bezig met nieuwe smaken en productconcepten. Onder de naam Impulso Chocolate zijn er inmiddels vele producten op de markt gebracht waarvoor ik de verpakkingen heb mogen verzorgen.

Lees meer

Logtmeijer's groenvoorziening

Uw groenvoorzienings experts in de omgeving Steenwijkerland. Logtmeijer’s Groenvoorziening/hovenier timmert al een ruime tijd aan de weg, maar nu ook op gebied van on- en offline media. Ik ontwikkelde een huisstijl en een website.

Lees meer

Tussen de Muren

Voor het interieuradviesbureau Tussen de muren is er een website ontwikkeld waar je alles kan ontdekken over Tussen de muren. Diensten, portfolio en nieuws… Het komt allemaal aan bod!

Lees meer