Website Tussen de Muren

Tussen de Muren is een interieuradviesbureau in Friesland dat je graag helpt met het realiseren van jouw interieur droom! Hiervoor heb ik de website verzorgd. Deze is snel, modern, fijn te gebruiken en helemaal responsive!

Bekijk website

Huisstijl, middelen & website Veerkracht

Bij Veerkracht kunt u terecht wanneer u een een gewichtcosulent of een kindercoach zoekt. Ik heb de huisstijl, de middelen en de website verzorgd. Het oogt gelukkig, lichtvoetig en positief.

Bekijk website

Website Karibu

Switch your lens in 3 seconds! Dat is de belofte van Karibu Snow. Hiervoor verzorgde ik de nieuwe website. Snel, gebruiksvriendelijk en passend bij het product.

Bekijk website

Huisstijl en webshop StellaToYou

We hebben een huisstijl en webshop ontwikkeld die naadloos aansluit bij Stella als persoon. Stella to You is het nieuwe platform waar Stella zal gaan bloggen en waar je kan shoppen in haar webshop.

Bekijk website

Huisstijl Kasel management & advies

Op het gebied van Sport, Leisure en Welzijn legt Andre Kasel verbindingen en komt tot resultaten. In beweging brengen en houden is de kern van zijn inzet. Daarom heb ik in de huisstijl gekozen voor de zwaluw die staat voor de persoon Andre en het zakelijke tintje voor zijn diensten.

Huisstijl en website Boxman Logopedie

Voor Boxman logopedie heb ik samen met de Staat van Creatie een huisstijl en een website ontwikkeld waarin Gusta Boxman en haar ervaring centraal staan. Al 25 jaar is Gusta dé logopedist van Zuidhoorn.

Bekijk website